wdg logo symbol

”Ser väldigt ljust på klubbens framtid i samarbete med WDG”

April 5, 2018

Den stora golffamiljen GolfStar fortsätter att växa. Senaste klubbar in i gemenskapen är Tjusta och Grödinge. Detta betyder att GolfStars medlemmar numera även kan använda dessa två som spelplatser gratis under säsongen 2018. Dessutom finns goda möjligheter att arrangera trevlig företagsgolf. Att bli en del av GolfStar innebär även samarbete med WDG något de båda anläggningarna ser fram emot.

— Jag tror verkligen på företagsgolfen som fenomen och har under flera år varit inne på att samarbeta med WDG eftersom jag har vetat att de är otroligt duktiga på vad de gör. Jag som klubbchef har haft väldigt många bitar att ta tag i och då har det varit lätt att företagsgolfen blivit lidande vilket är extremt synd. För vi har goda möjligheter att anordna fantastisk företagsgolf på vår fina anläggning, säger Carl-Adam Groth, GM på Tjusta Golf.

Trots goda förutsättningar för en härlig golfupplevelse har både Tjusta och Grödinge haft svårt att kontinuerligt locka folk till sina respektive anläggningar under de senaste åren. Framför allt har företagsgolfen fått stå åt sidan i jaken på privatkunder, en situation som nu kommer att förändras. För tack vare samarbetet med GolfStar får de båda anläggningarna nu möjlighet att ta hjälp av WDG som är experter på den affärsmässiga biten. Något som kommer att leda till att både Tjusta och Grödinge finns tillhands som attraktiva platser för företagsgolf.

— Jag ser väldigt ljust på klubbens framtid i samarbete med GolfStar och WDG. Vad gäller företagsgolf är jag övertygad om att detta kommer att leda till fler sponsorskap, partners med stående tider och olika typer av events. Golfspelet ska alltid vara i fokus på vår anläggning men golfen är också ett bra sätt att skapa nya kontakter. Med WDG:s kunskaper och kontakter hoppas vi att många golfare ska få glädje av det hos oss, säger Carl-Adam.

Tjusta ligger vägg-i-vägg med Kyssinge, en av GolfStars populäraste anläggningar. Ett gynnsamt läge för att göra spelplatsen strax norr om Stockholm till ett riktigt ”golfmecka”. Grödinge däremot ligger till skillnad från nästan alla GolfStars anläggningar, söder om huvudstaden. Detta innebär att företagare söder om Stockholm nu får ett logistiskt fördelaktigt alternativ när de planerar att arrangera en tillställning på golfbanan.

— Geografin ser ut som den gör och det är ju vedertaget att man gärna håller sig på den södra eller norra sidan om stan. Då är det ju klart att vi som klubb på södersidan blir ett gott alternativ till alla som vill anordna företagsgolf via GolfStar och WDG. Det är klart att GolfStar och WDG har betydligt större muskler och kontaktnät än vad vi själva har. Så samarbetet med dem kommer leda till att det blir mer företagsgolf hos oss tack vare WDG, säger Bill Söderberg klubbchef på Grödinge.

Tjusta&Grödinge

Tillbaka till nyheter