wdg logo symbol

Här värmer du upp på bästa sätt — och gör samtidigt goda affärer

Feb. 23, 2018

Golfsäsongen är snart här! Vilket är svårt att tro när nästan alla landets banor ligger dränkta i snö, mörker och kyla. Men det finns en otroligt trevlig lösning för alla er som vill vara redo så fort de gröna banorna återigen tittar fram under snötäcket. Nu går det nämligen att spela golf på en av Spaniens finaste resorter utan att behöva betala en krona i Greenfee. Dessutom kan du dra med dig en partner, kollega eller potentiell kund på samma gång.

Spaniens sköna klimat gör landet till en härlig oas för golfintresserade företagare. Landet har dessutom en av Europas starkaste ekonomier. Det är därför lätt att förstå att många svenska företag lägger delar av sin verksamhet, kickoffer eller dylikt på den ljuvliga turistorten. Populäraste stället av dem alla är Kataloniens stolthet Barcelona. Cirka en timme söder som storstaden ligger en gömd pärla som heter Lumine. Där det i höstas anordnades en stor tävling på Europatouren. På exakt samma bana kan det snart vara du och din affärspartner som svingar klubbor tillsammans.

Lumine

I WDG:s baspaket ingår nämligen två spelrätter varje dag på 26 olika banor. Där finns den pampiga anläggningen på Lumine med i priset. Denna otroliga möjlighet ger dig alltså chansen att bjuda en golfande kund på en runda på den spanska golfpärlan helt gratis varje dag. Om något vore ju detta ett ultimat tillfälle att inleda eller förädla en affärsrelation. Dessutom får du värma upp din egen sving inför den långa svenska golfsäsongen på köpet.

Läs mer om Sveriges bästa företagsgolf!

Tillbaka till nyheter