wdg logo symbol

Förläng golfsäsongen i Spanien — genom unikt medlemsskap

Aug. 8, 2018

golfstar-lumine

Nu är det sommar och sol på våra golfbanor runtom i landet. Dock är det tyvärr inte alltför lång tid kvar innan kylan och mörkret börjar komma krypandes igen. Men varför inte slippa höstrusket en gång för alla och förlänga golfsäsongen utomlands? Utan att behöva betala några extra greenfeekostnader. Genom WDG:s otroligt förmånliga Play All-medlemsskap, som inkluderar spel på alla GolfStars banor, finns nu möjligheten att njuta av sol, bad och golf året runt. I detta medlemsskap ingår nämligen greenfee på spanska Lumine. En anläggning som håller absolut högsta klass.

— På Lumine Golf Resort finns två fantastiska 18-hålsbanor och en härlig niohålsbana. Lakes är lång med många vattenhinder i spel, Hills är kortare och mer kuperad, medan niohålsbanan Ruins är en pärla med sin layout, säger Stefan Brikell ansvarig för GolfStars samarbete med spanska Lumine.

På GolfStars 26 banor kan du varje dag njuta av förstklassig golf. Numera alltså inte bara nationellt, utan även utomlands. Och Lumine är inte vilken anläggning som helst. Med fantastiskt klimat, många läckra restauranger och närhet till härliga kuststäder som La Pineda och Cambrils samt till mäktiga storstaden Barcelona, är det lätt att förstå varför den spanska golfpärlan är så populär. Men framförallt är det ju golfen som står i fokus.

— Lumine är en magisk anläggning som alltid är i enormt bra skick. Det är ingen slump att slutkvalet till Europatouren hålls där varje år. Dessutom är klubbens träningsanläggning en av de bästa i hela Europa, säger Stefan.

Bra golf, fint väder, god mat och trevliga aktiviteter i all ära. Det viktigaste på semestern är att bli behandlad på bästa sätt. Något personalen på Lumine är kända för.

— Vi får alltid fina omdömen från kunder som besökt Lumine just för att det är en sådan fantastisk anläggning. Men det som brukar vara absolut mest uppskattat är den personliga servicen på plats. Att man som gäst alltid ska känna sig välkommen och prioriterad. Det är något du definitivt blir på Lumine. Det kan du vara helt säker på.

Tillbaka till nyheter