wdg logo symbol

Få din ekonomi att blomstra — genom tidningsjättens hyllade golfevent

June 14, 2018

wdga

Privata Affärer är Skandinaviens största privatekonomiska magasin. Huvudtidningen kommer ut en gång i månaden, medan systerupplagan Placeringsguiden trycks elva gånger om året. Totalt sett har Privata Affärer cirka 660 000 unika läsare i månaden, 53 procent av dessa spelar eller har spelat golf. För alla dem anordnar det populära magasinet varje år ett event utöver det vanliga tillsammans med WDG.

— Vi erbjöds något som fungerade jättebra och har sedan dess kört vidare på exakt det här konceptet i sju år nu. Då vi kombinerar golf med privatekonomiska råd. Det är oerhört populärt och vi brukar alltid fylla alla platser som finns med taggade läsare.

Heldagen som döpts till Placeragolfen börjar på Lindö Golf redan klockan nio på morgonen och håller sedan på till samma klockslag på kvällskvisten. På förmiddagen får Privata Affärers läsare ta del av föreläsningar från kända och duktiga gäster, som under pratstunden ger privatekonomiska tips. Alltså experter på placering av aktier, fonder och mycket mer vars huvuduppgift är att hjälpa gästernas ekonomi att blomstra. Sedan bjuds det på lunch och spelas golftävling hela eftermiddagen.

— Golfen är självklart höjdpunkten men allt annat som händer är också otroligt uppskattat. Vi har verkligen skapat ett arrangemang som både är väldigt underhållande och ger mervärde. Vi är också oerhört nöjda med WDG. Det är alltid superbra service och så oproblematiskt som det bara kan bli.

Att golf och affärer är en ultimat kombo har väl knappast undgått någon. Under eftermiddagens golfrunda finns gott om tid att knyta nya kontakter samtidigt som man svingar sina klubbor. Med extrema tävlingsmänniskor som undantag, ser de flesta deltagare golf som en social miljö där de går och pratar glatt med sina nya vänner.

— Golf är ett unikt och väldigt trevligt sätt att umgås. Hamnar man bara i rätt boll har man otroligt lång tid på sig att lära känna varandra. Något som historiskt sett har lett till många affärer.

Tillbaka till nyheter